Massage

Massageteknikken går lige så langt tilbage i historien som man kan huske. Et par lindrende hænder på ømme muskler eller en smertende lænd hører blandt de ældste behandlingsformer man kan finde i menneskets historie.

Massagen ligger indbygget i alle mennesker, vi gnider en øm albue, lægger en hånd på et smertende hoved og stryger beroligende med hånden et stresset medmenneske. Evnen til massage kræver kun et instrument – hånden.

Massagen løsner op for muskelspændinger, giver lindring og du får et øget velvære i hverdagen. Hvis disse spændinger ikke bliver behandlet, kan de nå et vist omfang, og det vil resultere i kroniske smerter og træthed.

Derfor er det vigtigt at man lytter til sin krop, og det er en rigtig god ide med en gang massage, for at rette op på evt. skader og en slidt krop.

Massage_3

Massagens virkning

Massagen er et højeffektivt behandlingsform, der kan fjern eller lindre mange lidelser, som langt de fleste går rundt og døjer med i hverdagen. Ved massage kan der opstå en umiddelbar smerte, men den går over i løbet af få sekunder, og man befinder sig i en afslappet følelse.

Derfor er det vigtigt at man er helt afslappet når man får behandlingen. Massagen har utalt virkning på mange af kroppens organer, samt væv. Bevægelse forbedre som sagt blodcirkulationen, ved at stimulere blodkredsløbet, og lymfedræning er massagen med til at sikre vævenes ilttilførsel og samtidig fjerne affaldsstoffer fra cellernes stofskifte. Dette forbedre mikro-miljøet ude i vævene og forbygger mange spændinger og sygdomstilstande. S

Bedre end du regner med

Når jeg masserer dine ømme rygmuskler, gælder det om, at du er helt afslappet for at få det bedste resultat. En dårlig kropsholdning, en ringe eller forkert arbejdsstilling samt tunge belastninger ved hårdt fysisk arbejde, og en stresset hverdag er nogle af de hyppigste årsager til ømme muskler.

Den onde cirkel

Muskelinfiltrationer og spændingshovedpine er oftest roden til DEN ONDE CIRKEL, hvor smerter og ømhed får os til at spænde yderligere. Derfor er det vigtigt at fremkalde en ordentlig afslappelse, som kan bryde den onde cirkel, heri ligger en betydelig del af massagens terapeutiske værdi. Blot det at føle sig taget af, skaber lynhurtigt en dejlig fornemmelse af velbehag, som slet ikke kan opnås af nok så moderne lægemidler.

Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas under behandlingen, derfor har jeg sørget for dejlige veltempereret lokaler. Og for at undgå afkøling, har jeg altid et på håndklæder klar til at dække dig af med.

Brug massage mod:

  • Hovedpine
  • Piskesmæld
  • Smerter i nakke og skuldre
  • Smerter i arme og ben
  • Smerter i ryg og lænd
  • Stress
  • Søvnbesvær og meget andet